StrongBase ™ REFORM - újralapozó trénig | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

StrongBase újrakezdő tréningA StrongBase ™ ReForm tréning kitűnő eszköz arra, hogy rendbe tegyük a síelésünk alapjait. 

Senkinek sem tökéletes a sítudása, még a legjobb versenyzőknek sem, a síoktatók és a hobbisíelők mozgásában pedig bőven van javítandó elem. A sítechnikában rejtőző hibák elvesznek az élvezetből, fárasztóbbá, bizonytalanná teszik a síelésünket, veszélyeket rejthetnek magukban.

A legtöbb esetben a síoktató azt mondja a síelőnek, hogy az adott hiba kijavításához vissza kellene lépnie az alapokhoz. Aztán többnyire ez elméleti felvetés marad, és megpróbáljuk összehozni különböző gyakorlatokkal a párhuzamos kanyarodást vagy kijavítani a  rövidlendületet. Néha-néha előveszünk pár hóekeívet, de hosszabban senki nem fordít erre időt, inkább kihasználja az alpesi lejtőket és a síliftet.

Pedig a hibák általában mélyebben gyökereznek, és rossz alapokon csak buherálni lehet, valóban alaposan javítani nem. És az alapok nem a hóekénél kezdődnek, hiszen a hóekét is fel kell építeni. Annak persze semmi realitása sincs, hogy valaki egy alpesi síterepen bemenjen a síóvodába, és az öt napjából akár egy fél napot is alapozásra szánjon az egyenes siklástól kezdve. És teljesen igaza van. Ennek nem ott van a helye.

A StrongBase ™ ReForm tréninget arra találtuk ki, hogy mindenki - hobbisíelő, síoktató, versenyző - rendbe tehesse az alapjait. Mindezt egyszerűen, gyorsan, költséghatékonyan:

  • 2×1,5 óra edzés (szükség esetén újabb órák igénybevehetők);
  • műanyagpálya, Budapesten;
  • akár munkaidőn kívül is;
  • helyszínen bérelhető felszerelés ;
  • kiscsoportos oktatás;
  • bevált, hatékony felépítés a SKI C.U.L.T.-módszerrel;
  • SKI C.U.L.T-szakértők

A tapasztalat alapján a két alkalom nagyon intenzíven beavatkozik a símozgások alapjaiba. Ha valakinek nagyon megtetszene a fejlődés vagy úgy érzi, hogy ráfér több gyakorlás, természetesen a tréning újabb alkalmakkal bővíthető.

Időpontok:

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>