Sör – Video – Sí | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

Baráti társaság amint videót elemezNem aprés ski party, hiszen ez amolyan száraz program. Mi szegény magyarok hónapokon keresztül nélkülözzük a havat, síelni sem járhatunk évi pár hétnél többet így nem csoda, ha kiéheztünk mindenre, aminek köze van a síeléshez.

Azt valljuk, hogy a „fejben” síelés is több a semminél, sőt a símozgás elemzése segíthet a saját mozgásunk jobbá tételében is. A sielok.hu fórumain folyamatosan zajlik a síelés kivesézése, ám amikor mindenki egymagában üldögél és próbálja megérteni, amit a másik írt, előfordul, hogy félreértik egymást, ami pedig a pályán rosszul is elsülhet.

Aztán nekünk nagyon hiányoznak a síelős barátok – nem azok, akikkel nap mint nap együtt gondolkodunk, hanem azok, akik „csak” a síelést szeretik, ám nem a szakmájuk. Épp ezért találtuk ki ezt a videóelemző programot, ami igazából nem más, mint közös baráti sörözés némi „szakmázással”. 

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>