N.O.S. CAMP - besízőtábor egy szinttel magasabban | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

Szezonnyitó tábor - Pitztal megfűszerezve

N.O.S. Camp - besízés, sítábor, síoktatás

Az idei szezont megint egy szinttel magasabban kezdjük. A már megszokott, gyönyörű környezetben lévő sízést most megfűszerezzük egy kis gasztronómiai utazással. Túránk központja a négycsillagos Hotel Sportalm, ahol nem az „eat as much as you can” a jelszó, hanem az „élvezd az ízeket”. Így válik tökéletessé a párhuzam sízés és evés között.

Időpont: 2016. október 20 - 24. 4éj/4nap sí

Szállásajánlat: Hotel Sportalm ****, amely három falura található a gleccservasút bejáratától, amelyikről mindent elmond, hogy a Booking.com-on 8,7-es („Mesés”) értékelést kap a vendégektől.

 A szálloda szolgáltatásai közt megtalálható: welcome drink, büféreggeli vitaminsarokkal, afternoon dinner, vacsorára különleges fogások, salátabár, kenyérbüfé, különleges sajtok. Ingyenes wellnes a szálloda kis oázisában és parkolás a mélygarázsában.

Programcsomag: Az elmúlt évekhez hasonlóan 2x2 óra síoktatás. A sízésen kívüli időszakban is különböző programokat kínálunk kedves vendégeinknek. A sízés utáni pillanatokat közös nyújtással és „torokfertőtlenítéssel” tesszük kellemesebbé. A megszokott módon a „boszorkányos” kocsmánkat (Hexenkessel) is újra meglátogatjuk egy fergetesges bulira és időjárástól függően egyéb fedett vagy kültéri sportjátékokkal múlatjuk az amúgy is röpülő időt.

Oktatás: A SKICULT oktatói a legújabb felfogás szerint teremtik meg a sízés és a síző harmóniáját, hogy mindenki élvezze a hegyet, a mozgást, az arcába csapó szél örömét! Az „úgy tanulsz, hogy észre sem veszed” itt valós értelmet nyer.

Szállásajánlat szállodában: a Sportalm**** szállodában, félpanzióval 4 éjszakára: 244 €+ 2 €/fő/éj (üdülőhelyi díj)
Szállásajánlat apartmanban: a Haus Bergkristall apartmanházban, ellátás nélkül 4 éjszakára: 140 €+ 2 €/fő/éj (üdülőhelyi díj)

Síbérlet: a helyszínen fizetendő 

Gyerekeknek:
10 éves korig (2007 után született) gyerekeknek a síbérlet ingyenes!
A Sportalm**** szállodában szállás a két szülővel együtt a harmadik ágyon: 40 € /éj
Kétágyas szobában: 50 € / éj

Programcsomag: 37.000 Ft (120 €)

Jelentkezési díj: 1500 Ft (5 €)

Jelentkezés: Az programcsomag és a jelentkezés díjának befizetésével 2016. szeptember 20-ig (skiculture@gmail.com). A további költségek a helyszínen fizetendők!

További információk: skiculture@gmail.com

Képek: 
N.O.S. Camp - besízés, sítábor, síoktatás
Hotel Kirchenwirt **** Pitztal - a N.O.S. Camp besíző sítábor főhadiszállása
Gurmé élmény a síelésben és az evésben a N.O.S Camp besíző sítáborban
Welness és spa a síelés utána a N.O.S Camp besíző sítáborban
A varázslatos Pitztal a  N.O.S Camp besíző sítábor helyszíne
/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>