Friss hozzászólások

Programok

6 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
halmosa képe
Offline
Itt volt: 11 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2011.03.14., 10:13
Programok

Novemberi SVS - a fb-on lehet szavazni az időpontra és várjuk a helyszín-ötleteket.

Ozsi képe
Offline
Itt volt: 3 hét 3 nap
Csatlakozott: 2008.09.18., 12:08

Van aszfalt a környéken többfelé is, bár a mi utcánkban inkább a kátyú van többségben... wink

vasssy képe
Offline
Itt volt: 2 év 5 hónap
Csatlakozott: 2011.11.27., 18:16

A sütögetés sosem rossz. (Van esetleg felétek valami jobbféle aszfaltcsík ahol görkorizni lehet?) Ha minden igaz, sütögetni hamarosan nálnk is lehet majd, dolgozom rajta. Igaz, támadó természetű csatornafedelek nincsenek a környéken, de a horgászhelyekre behajtást akadályozandó, fűbe telepített vasdarabokat már láttam... :-)

Ozsi képe
Offline
Itt volt: 3 hét 3 nap
Csatlakozott: 2008.09.18., 12:08

Sőt semennyire sem. Valóban nem görcsöltünk rá, se a facebookon, se a sielok.hu-n nem volt túl nagy érdeklődés. Még egy Tetta-kaland kiélvezésére szívesen elmegyek bárhová, így ez nem lehet szempont... wink

Esetleg csinálunk egy sütögetést nálunk helyette!

vasssy képe
Offline
Itt volt: 2 év 5 hónap
Csatlakozott: 2011.11.27., 18:16

Nem nagyon pörög a topik. Gondolom, ha összejött volna a facebookon győztes május 17-i alkalom, azt propagáltátok volna. Nem budapest környéki lévén nem tolongok időpont és helyszínjavaslattal, a még szezon elején is gyér érdeklődésre valamint Tetta defektes kerekére tekintettel a győri összejövést sem erőltetném kimondottan, de ha alakulna valami, azért igyekeznék részt venni rajta. :-)

Ozsi képe
Offline
Itt volt: 3 hét 3 nap
Csatlakozott: 2008.09.18., 12:08

A sielok.hu fórumáról is jött felvetés, hogy április-májusban vegyük fel újra a fonalat. Ezt tetézte, hogy a facebookon nagyon jó visszhangja volt a BSA síoktatóképzésén tartott előadásainknak, és ők is írták, hogy szívesen vennének kötetlenebb folytatásokat.

Nekünk is belevágna az elképzeléseinkbe, mert a jövő évi terveinkbe nagyon szépen illeszkedik, hogy foglalkozzunk a szem „edzésével". Az idei idényben pl. Visegrádon meg a sielok.hu kivesézős fórumában is bebizonyosodott, hogy a jó szem nem csak a szakemberek sajátossága, hanem bárki fejlődhet e téren. És meg vagyok győződve róla, hogy ez mindenkinek használ a saját sítechnikájának javításában.

Most hétvégén van a biztonságról szóló konferencia, rá egy hétre a hosszú hétvégén még síelnénk egy jót Kaprunban, de után szó lehetne róla.

Kezdjük most időpont- és helyszínjavaslatokkal! Hajrá! :-)))