Befektetőket keres Dobogókő | SKI. C.U.L.T. -- skiculture

Fejlesztés, Magyarország - A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány befejezte a „Dobogókő Megújulásáért” program tervezését, vagyis Dobogókő többfázisú fejlesztése a gyakorlatban is elkezdődik. Ehhez támogatókat, szponzorokat, illetve befektetőket keresnek.

A helybeliek elképzelései sokirányúak, gondoltak számos célcsoportra és korosztályra.

Első lépésben komoly, téli-nyári, többirányú célkitűzéseik megvalósítását tartják időszerűnek a dobogókői sípályán és környékén. Terveikben kalanderdő megépítése, játszótér létrehozása, kilátótorony felépítése, hóágyúzási rendszer kiépítése, felvonó kapacitás növelése, melegedő bővítése szerepel. A létesítmények  üzemeltetéséből származó nyereségből kezdik el a második fázist. Ez egész Dobogókő lépcsőfokról lépcsőfokra történő fejlesztését foglalja magába.

A fejlesztéseket elsősorban pályázati forrásból valósítják meg, azonban ezek önrészéhez szeretnének együttműködni támogatókkal, szponzorokkal vagy befektetőkkel.

Az alapítvány közel két évtizedes működése során láthatóvá vált a helyiek számára, hogy szükség és fizetőképes kereslet is van ennek a jelenleg még nagyon elhanyagolt, gondozatlan, magára hagyott központ magas színvonalú átalakítására. A civil szervezetnél pontos, kidolgozott tervek állnak rendelkezésre.

Aki tehát szeretné támogatni, szponzorálni Dobogókőt, keresse a Dobogókőért Közhasznú Alapítványt!

Email: dobogoko@gmail.com
Tel.: +36 30 852 0340